logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Damme Auto’s

Damme Auto’s B.V. is een universele Bovag occasiondealer die zich voornamelijk bezighoudt met de in-en verkoop van zorgvuldig geselecteerde occasions.

Tevens kunt u bij ons, indien gewenst, terecht voor betaalbaar onderhoud aan de door u bij ons aangekochte auto. Damme Auto’s B.V. betrekt haar auto’s veelal bij merkdealers in Nederland en België. Veel van deze leveranciers kunnen al jarenlang tot vaste, betrouwbare inkoopadressen gerekend worden, waarmee door deze jarenlange relatie dan ook veelal een persoonlijke band opgebouwd is. Deze jarenlange samenwerking en persoonlijke band staan garant voor de aankoop van een eerlijke en betrouwbare “nieuwe” auto voor u. Alle auto’s hebben een kloppend aantoonbare kilometerhistorie(NAP en/of Car-Pass), zijn vaak afkomstig van de 1e eigenaar. Daarna streeft Damme Auto’s B.V. er naar om alleen auto’s in te kopen waarvan de onderhoudshistorie bekend is en/of opvraagbaar is.

 

Ons verhaal

Eigenaar Martijn Damme 47 jaar, is reeds meer dan 30 jaar actief in de autobranche en heeft na het afstuderen in 1996 op zijn opleiding aan het instituut voor de auto branche in Driebergen(IVA) ervaring opgedaan binnen alle afdelingen van het (dealer)autobedrijf, wat mede geleid heeft tot een brede kennis van auto’s, alles wat daar mee te maken heeft en een uitgebreid netwerk binnen de autobranche. Deze kennis, ervaring en contacten worden sinds 2002 aangewend als zelfstandig ondernemer in de autobranche om u op een betaalbare manier te voorzien van een mooie, goede en betrouwbare occasion.

Graag tot ziens in Elshout!
Martijn Damme

dienstenimg

Uw aanspreekpunt

member1

Martijn Damme

Eigenaar

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website