logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkwijze

Onze werkwijze

Prijsstelling
Damme Auto’s B.V. hanteert prijzen waarbij geen afleveringskosten worden gerekend en u kosteloos 30 dagen garantie op de motor en versnellingsbak krijgt (bij auto’s boven de € 4.500,–), tenzij anders overeengekomen. Zes maanden BOVAG garantie is mogelijk tegen meerprijs.

Wie zijn de leveranciers van Damme Auto’s B.V.?
Damme Auto’s B.V. betrekt haar auto’s grotendeels van leasemaatschappijen en dealers, waarmee in de loop van de jaren een persoonlijke vertrouwensband is opgebouwd. Dit resulteert in aankoop van eerlijke en betrouwbare auto’s voor u, welke veelal afkomstig zijn van de 1e eigenaar. Tevens betreffen dit veelal zeer goed onderhouden auto’s met een complete onderhoudshistorie, welke u uiteraard bij de auto geleverd krijgt. Wij krijgen vrijwel dagelijks nieuwe aanvoer van onze leveranciers.

Hoe wordt mijn auto afgeleverd?
Al onze auto’s (welke meer kosten dan € 4.500,–) worden gereinigd en met nieuwe APK geleverd indien deze korter dan 6 maanden geldig is. Voorts worden al onze auto’s bij binnenkomst uitgebreid technisch geïnspecteerd en bereden. Eventuele grote onvolkomenheden kunnen namelijk door ons bij onze leveranciers geclaimd worden en opgelost alvorens de auto te koop aan te bieden. U krijgt dus altijd een grondig geïnspecteerde en gereinigde auto geleverd met minimaal 6 maanden APK keuring en, tenzij anders overeengekomen, 30 dagen garantie op de motor en versnellingsbak.

Welke garantiemogelijkheden heb ik?
Damme Auto’s B.V. biedt u de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 950,= een BOVAG garantiepakket bij te kopen. De auto van uw keuze wordt dan afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK keuring en 6 maanden BOVAG garantie.

BOVAG
Damme Auto’s B.V. is aangesloten bij de BOVAG, dit is niet voor ieder autobedrijf weggelegd. Om het BOVAG-schild te mogen voeren moet een autobedrijf voldoen aan bepaalde standaards op gebied van service, routing, NAP kilometerregistratie, administratieve inrichting en uitstraling. Deze standaards worden regelmatig door de BOVAG getoetst en geven u de zekerheid van een betrouwbaar autobedrijf.

Behoort een proefrit tot de mogelijkheden:
Uiteraard kunt u bij ons proefrijden indien u eruit bent op welke auto uw keuze is gevallen. Voordat de proefrit plaatsvindt, zijn we het wel altijd eens over de aankoopprijs en de leveringsvoorwaarden en indien van toepassing ook over de inruilprijs van uw auto.

Kan ik een aankoopkeuring laten verrichten?
Aangezien transparantie en eerlijk advies onze sleutelwoorden zijn, hebben wij er geen enkel probleem mee als u de auto wilt laten onderwerpen aan een aankoopkeuring. Wij werken veelal met de Dekra en ANWB. De kosten van een aankoopkeuring zijn vanaf € 255,= en voor rekening van de koper.

Uw aanspreekpunt | Your contact person

member1

Martijn Damme

Eigenaar
06-41 42 31 82

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website